Rebuig absolut a la repressió del govern espanyol.

LA NO-CONDEMNA DE LA BRUTALITAT I L'ABÚS DE PODER DE LES FORCES D'OCUPACIÓ ESPERONA EL FEIXISME I LEGITIMA LA SEVA VIOLÈNCIA. 

Ens solidaritzem amb totes les víctimes de la violència policial soferta pel poble català en el referèndum de l’10.

Ens solidaritzem amb el poble valencià que volia sortir al carrer a celebrar la seva Diada l'9O.

Ens solidaritzem amb les víctimes de les càrregues policials que ha sofert el poble de Múrcia per protestar contra la construcció del mur que vol dividir la ciutat.

El Referèndum del passat 1 d’octubre no només va mostrar la voluntat del poble. Va fer caure la careta a la fingida democràcia del règim de 78. I quan aquest trontolla, l’estat espanyol ensenya el que és  realment.

Amb la intenció de boicotejar un dret fonamental en democràcia com és el dret de votar, l’estat espanyol va enviar milers de policies nacionals i guàrdies civils preparats per linxar persones que actuaven pacíficament. Ens hem esgarrifat per les xarxes socials amb vídeos de les forces d’ocupació actuant totalitàriament, violentament, arreu del país i contra un poble que volia votar. Al vespre, a Calella les forces d'ocupació van carregar contra manifestants.

Les nostres armes de destrucció massiva: urnes i paperetes. I la voluntat de la gent d’arreu del país.

Les seves... abús de força i abús de poder. Les xarxes socials en van plenes de les bestialitats. L’1O vam viure en blanc i negre. 

L’ús de la força i la violència va ser brutal, desmesurat, desproporcionat i, el que és pitjor, legitimat per un rei que aplaudia la seva actuació en nom de la unitat d’una espanya corrupta i feixista. Aquesta no-condemna esperona el feixisme. Legitima la violència dels ultres als carrers. Legitima els aldarulls, amenaces, apologia del feixisme amb banderes pre-constitucionals i salutacions hitlerianes, atacs a vianants, a plena llum del dia pels carrers de Barcelona en la seva manifestació del 8 d’octubre. I queden impunes, el govern espanyol no condemna aquestes actuacions. Ben al contrari, el seu propi portaveu amenaça de mort al President de la Generalitat... Porta oberta a que els seus gossos surtin de cacera.

I sí, així ho van fer. Amb tota la impunitat que els concedeixen, els ultres van intentar boicotejar ahir la Diada del País Valencià. Més apologia del feixisme, grups paramilitars desbocats campant i atacant a manifestants de l’esquerra i vianants... bilis de violència per la unitat d’espanya, amb el consentiment explícit de la policia nacional. Ens tornem a esgarrifar en veure vídeos, fotos, mitjans de comunicació rebaixant els fets a “altercats entre manifestants”, però, sobretot, amb la no-condemna d’aquests fets per part del govern espanyol. No els interessa, ja els hi convé crear confrontació civil per tal d’amagar la seva corrupció (la fiscalia anticorrupció demana condemna al PP per la trama Gürtel), però això ara queda amagat, prefereixen unir el feixisme en contra del poble català, que els reportarà més votants.

No els queda res més que la por. I nosaltres no en tenim. Seguim endavant amb la construcció de la República Catalana. 

Que tota la seva violència serveixi per fer-nos més forts, perquè res no podran davant un poble unit, alegre i combatiu.

Ni un pas enrere, donec perficiam!        #SENSEPOR          #REPÚBLICA