Acte de campanya pel SÍ al Referèndum d'Autodeterminació 1O

La por que ens volen transmetre només és un reflex de la por que ells tenen   #sensepor

Ahir vam celebrar l’acte de campanya pel SÍ al referèndum d’autodeterminació del proper 1 d’octubre, amb la participació d’en Jan Catà i Ten, regidor de la CUP Calella, en Ramon Font, portaveu del sindicat d’ensenyament USTEC-STEs IAC i d’en Lluc Salellas i Vilar, regidor de la CUP-Crida per Girona.

Volem agrair, primer de tot, l’assistència de totes les persones que van ser-hi presents.

Aquests darrers dies hem assistit a la coacció per part de l’estat espanyol a la llibertat de premsa i d’expressió després de les repetides irrupcions i escorcolls a impremtes i diaris. Continuen amenaçant amb el seu únic argument: l’estat de por. Fa dos dies, aquest estat repressiu vol intervenir les finances de la Generalitat de Catalunya.

Reiterem que aquesta por que ens volen transmetre només és un reflex de la por que ells tenen, perquè la situació se’ls escapa entre els dits i no ens podran aturar.  Els actes per tal de difondre i demanar la màxima participació al referèndum vinculant d’autodeterminació són necessaris i entre tots els hem de mantenir a la palestra.

Obria l’acte en Jan Catà, regidor per la CUP Calella, amb un raonament de la situació revolucionària que estem vivint.

En Ramon Font, després d’exposar el posicionament del sindicat a favor de la celebració del referèndum d'autodeterminació, ens va oferir la primícia que el sindicat d’ensenyament USTEC-STEs avalaria una vaga general amb diferents sindicats i agents socials en cas que el proper 1 d'octubre no es pogués celebrar el referèndum.

Per últim, en Lluc Salellas, regidor per la CUP-Crida per Girona ens va exposar tot de raons per votar SÍ al Referèndum d’Autodeterminació. Entre d’altres, va fer un recorregut per l’immobilisme passat, present i futur de l’estat espanyol. 

Encoratgem a tothom a defensar el dret a decidir, a dir SÍ per canviar-ho tot. 

#prenpartit    #MAMBO

EL SINDICAT USTEC.STEs IAC AVALARIA UNA VAGA GENERAL EN CAS QUE NO ES POGUÉS CELEBRAR EL REFERÈNDUM