Juntes som més fortes, per això lluitem plegades.

Lluitem juntes contra el patriarcat i el capital, per unes transformacions socials i culturals que permetin una plena identitat de gènere, desmitificant la masculinitat hegemònica que vol dividir-nos.

Dret a decidir. A decidir-ho tot, des de la nostra sexualitat lliure de patriarcat, d’opressions, lliure de violència masclista, lliure de subordinació. Lliure de condicionants culturals, polítics, socials o religiosos que escriguin per nosaltres com i què hem de fer. Lliures per decidir sobre el nostre cos i la nostra ment.

Es disfressa d’igualtat una societat heteropatriarcal que amb un esforç paternalista ens permet, com a dones, demanar bocins d’una igualtat... No volem demanar; exigim juntes els drets que ens corresponen per llei natural, per ser dones i per ser persones. Potestat absoluta per decidir sobre el nostre cos, la nostra sexualitat i la insubordinació al jou patriarcal.

Lluitem juntes contra el patriarcat i el capital, per unes transformacions socials i culturals que permetin una plena identitat de gènere, desmitificant la masculinitat hegemònica que vol dividir-nos. Juntes som més fortes, per això lluitem plegades.

Perquè no som mercaderies i lluitem juntes contra l’assetjament sexual, la violència més primitiva del masclisme que és encara un llast a la nostra societat.

Lluitem juntes en l’àmbit laboral per suprimir les desigualtats salarials i la discriminació per maternitat de les dones.

Lluitem juntes per la funció dels mitjans de comunicació, que ha de servir per prevenir la violència de gènere i qualsevol tipus de maltractament en tots els àmbits, en comptes d’encadenar-nos en estereotips.

Lluitem juntes per bandejar qualsevol forma política, social, cultural, familiar o religiosa que derivi en una servitud o subordinació envers el patriarcat. Hem de fer visibles les violències quotidianes que segueixen patint les dones socialment, laboralment i familiarment; denunciem que són responsabilitat tant de qui les fa com de qui les permet.

Juntes ens solidaritzem amb totes les dones del món que lluiten en mig de les guerres, que són violentades i esclavitzades inclús com a refugiades en territoris que haurien de ser d’acollida. Ens solidaritzem amb les activistes i guerrilleres kurdes que lluiten des de l’autoorganització a l’Orient Mitjà.   

Cada dia ha de ser 8 de març. Cada dia som dones. Cada dia som feministes. Lluitem juntes per una República catalana lliure, feminista i socialista.

 Juntes treballem per la revolució, que serà feminista o no serà.

El nostre activisme és el motor de les transformacions socials. Visca la lluita feminista!